Illatos-omlós csirkefalatok
2015.02.02 14:44
Hozzávalók
- 2 db csirkemell
- olaj amiben kisütöd
Bundához
- 9 evőkanál liszt
- 1 db tojás
- 1 evőkanál étolaj
- 1 kiskanál só
- fél csomag sütőpor
- víz
Elkészítése
-
A csirkemellet megmossuk, kisebb kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzük, majd félretesszük.
-
A bunda hozzávalóit csomómentesre keverjük, majd beleforgatjuk a felkockázott csirkemelleket, és egy kicsit állni hagyjuk benne.
-
Villa segítségével egyesével a forró olajba szedjük a bundás csirkefalatokat, de figyeljünk, hogy mindenhol beborítsa a tészta. Szépen lassan arany színűre sütjük. Papírtörlőre kanalazzuk, hogy kicsit lecsepeghessen a felesleges olaj, és már tálalhatjuk is krumpli vagy rizs mellé.